KÜTAHYA / GEDİZ - Üzümlü İlkokulu

Üzümlü İlkokulu

ÜZÜMLÜ KÖYÜ YENİ MEVKİİ 11. SK. ÜZÜMLÜ ORTAOKULU BLOK NO: 2 GEDİZ / KÜTAHYA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran ,analiz ve sentezler yapabilen ,öğretmen olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ;dünü bugüne , bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede , bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli “ m o d e l o k u l “ olmaktır.
Misyon
Ülkemizin öğretmen yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak ; Mustafa Kemal Atatürk ‘ ün “Büyük TÜRKİYE “ idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Tims2019
Ulaşım
Beldeden ilçeye 08:30 ve 13:30 saatlerinde, ilçeden beldeye 12:30 ve 17:00 saatlerinde olmak üzere belediye minibüsü seferleri vardır. Öğretmenlerimiz özel servisle gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Üzümlü Beldesi Gediz´in güney batısında yer almaktadır. Ilıca Kaplıcaları 7 km,Yenikent Beldesi 8 km,Uşak İline 56 km uzaklıktadır.
Üzümlü Beldesi-Kütahya 113 km Üzümlü Beldesi-Gediz 22 km