KÜTAHYA / GEDİZ - Üzümlü İlkokulu

Mrt

Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan deprem gerçeğine, her yıl 1-7 Mart 'Deprem Haftası' ile dikkat çekiliyor. Depreme hazırlığa odaklanan özel hafta, bu sene "2022 Afet Tatbikat Yılı" ile birleşiyor. Bu kapsamda Türkiye'deki tüm okullarda, 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapılıyor. AFAD, yalnız çocuk ve gençleri değil, tüm vatandaşları, Deprem Haftası'nı depreme hazırlık yaparak değerlendirmeye çağırıyor.

Hayat  Boyu  Öğrenme  Genel  Müdürlüğü Ve Yeşilay Cemiyeti  işbirliğinde

Hazırlanan, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında okulumuzda  "Bağımlılıkla Mücadele

Kursu" verilecektir.

"Sağlıklı Yaşam, Tütün Bağımlılığı, Alkol Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı ve Madde

Bağımlılığı " konularında alan bilgileri paylaşılacaktır.

15-19 KASIM ARASI ÖĞRENCİLERİMİZİN ARA TATİLİ.

MİLLİ EĞİİTM BAKANLIĞI YARDIMCI KAYNAKALRI ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINA AÇTI.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI OKULUMUZ BAHÇESİNDE SAAT 09:00'DA YAPILACAKTIR,BÜTÜN KÖY HALKINI BEKLERİZ(PANDEMİ KURALLARINA UYALIM)